top of page

NIM L´HOMBRE KLUB

Nim l´hombre klub har eksisteret siden 1954, og der er i dag ca. 50 medlemmer, som kommer fra nær og fjern til Nim forsamlingshus om torsdagen i vinterhalvåret (Der spilles fra kl. 19.00 til ca. 22.00) for at spille kortspillet, l´hombre.

 

Vi oplærer gerne nye spillere i l´hombre-spillet, så din basis er på plads, før du selv udforsker alle finesserne i dette fantastiske kortspil. Alle som kunne tænke sig at stifte bekendtskab med l´hombre-spillet er mere end velkommen i Nim l´hombre Klub, uanset alder.

 

I sommerperioden arrangeres der øveaftener efter nærmere aftale, for vi spiller også i sommerperioden.

 

Når du har styr på kortrækkefølge, meldinger og taktiske finesser vil du helt sikkert blive grebet af dette ældgamle spil, der kan henføres mindst 600 år tilbage, og som stammer fra Spanien. Klostermunke har udviklet spillet, og ganske kort fortalt er l´hombre spil et 4-mands spil, hvor kun 3 spiller ad gangen (historien er, at en af munkene sikkert skulle holde øje med, at de ikke blev opdaget !)

 

Der findes l´hombre træning på nettet via www.netlhombre.dk

 

Klubben er medlem af Danske l´hombre Union & Jysk l´hombre Union, hvor der spilles om henholdsvis dansk mesterskab og jysk mesterskab hvert år.

Klubbens hjemmeside findes på www.nim.lhombre.dk

 

 

GØR NOGET GODT FOR DIG SELV – LÆR AT SPILLE L`HOMBRE

 

 

 

 

Er du interesseret at lære dette spændende kortspil nærmere at kende, kontakt venligst et bestyrelsesmedlem for yderligere informationer. Foruden l´hombre-spil, tilbyder vi samtidig på masser af hyggeligt og socialt samvær på klubaftenerne.

 

Formand: Arne Kristensen, tlf. 2336 9108

Næstformand: Jørgen Rødgaard, tlf. 5176 2064

Kasserer: Jørgen Erik Hansen, tlf. 2087 1084

Sekretær: Poul Erik Holst, tlf. 2263 6624

Best.medlem: Palle Laustsen, tlf. 2423 6765 

bottom of page