INDSAMLING TIL NYE TOILETTER I NIM FORSAMLINGSHUS

Meget kan man sige om toiletfaciliteterne i Nim Forsamlingshus, og det er IKKE, at de ældes med ynde og er bevaringsværdige.

 

For at gøre forsamlingshuset mere attraktivt har bestyrelsen et meget stort ønske om, at opdatere toiletterne og flytte dem op i stueplan.

 

De sidste par år har forsamlingshuset fået nyt køkken, nye gulve og akustikloft. Fællesskabet i Nim er stort og det vil være fantastisk at have et dejligt forsamlingshus at mødes i.

 

Med hjælp fra Kodyl.tv har vi lavet en video om forsamlingshuset. Klippet fra toiletterne taler sit tydelige sprog.

 

 

Med hjælp fra mellembypuljen i Horsens Kommunen er en stor del at projektet finansieret. Men vi mangler lige de sidste kr. 150.000,- til 200.000,- og det er her vi har brug for din hjælp.

Indsamlingen er en såkaldt crowdfunding, hvor du kan støtte med lige det beløb du ønsker. Vi er glade for hver en krone der måtte komme vores vej. 

Med DIN støtte gøres forsamlingshuset mere attraktivt og tidssvarende så huset fortsat lejes ud til livets mange fester. Du kan støtte via bankoverførsel eller mobilepay.

                                                                                                     Mobilepay: 338740

                                        Bankoverførsel: Reg. 9570 Konto 13340676

Følg med her og se, hvor langt vi er med indsamlingen til toiletterne. Vi lægger nye tal op én gang om ugen.

Indsamlingen er godkendt af Indsamlingsnævnet. I tilfælde af, at indsamlingen overstiger kr. 200.000,- vil overskuddet blive brugt på ny opvaskemaskine, renovering af handicaptoilet og nye vinduer. Link til indsamlingsnævnets godkendelse af indsamlingen.