BYFEST

Nim Byfest er årets store fest her i Nim. Byfesten varer 3-4 dage og afholdes som hovedregel i uge 33. Der foregår en masse aktiviteter i og omkring Nim Multihus, samt i Nim Kirke/konfirmandstuen. Vi har haft kirkekoncerter, foredrag og stand up. Fredag er der tradition for, at vi griller og spiser sammen. Der er disco for børnene og vi kårer årets Nimmer. Lørdag er der gang i festpladsen fra tidlig morgen til de sene nattetimer. Her er der bl.a. hundeluftertur, børnebanko og om aftenen er der fest for de voksne med dejlig mad og levende musik og dans. Søndag rydder vi op. Der er brug for mange frivillige for at få alle ender til at nå sammen, så hvis du har lyst til at hjælpe til, hører vi meget gerne fra dig. Du kan blive tovholder på en aktivitet og selv finde dit team eller du kan indgå i et team. Det kan være alt fra 2 timer til flere dage. Vi er glade for alt det hjælp vi kan få. Som tak for din hjælp, bliver du inviteret med til årets crewfest, sammen med alle de andre frivillige i Nim.